Velkommen til erhvervsuddannelse EUD / EUX

En spændende erhvervskarriere

På Varde Handelsskole vil du med en EUD Classic / EUX få indblik i de arbejdsopgaver, du vil komme til at udføre, og de faglige krav der stilles på arbejdsmarkedet. Samtidig lærer du at samarbejde med andre om opgaveløsning og lærer om arbejdsmarkedet generelt. Det vil være et forløb med stor personlig og faglig udvikling, hvor du bliver stærk til f.eks. handel, service, it og kommunikation.

Du begynder grundforløbet på handelsskolen og fortsætter din erhvervsuddannelse i en virksomhed. Der er to indgange - EUD Classic og EUX, som begge giver dig et hav af muligheder for din fremtidige karriereplanlægning. Grundforløbet varer typisk ½ til 1 år, afhængig af dine forudsætninger. Derefter følger to års praktik i en virksomhed (hovedforløbet), hvor du supplerer din teoretiske viden med praktisk erfaring. Under praktikforløbet er der indlagt korte skoleperioder. Med en EUD / EUX uddannelse bliver du derfor godt klædt på til at klare udfordringerne i en virksomhed.

Se nedenstående skema for mulige uddannelsesretninger 

 

Seneste nyt

Inden du starter på EUD/EUX

Du kan altid kontakte skolens vejleder, hvis du overvejer om EUD eller EUX er noget for dig. Her kan du få vejledning i både studiemæssige og personlige spørgsmål.Du kan f.eks. få hjælp til at finde ud af hvilken uddannelse og speciale, der passer bedst til dig.

Brug for vejledning inden du starter?

Studievejleder
Anne-Marie Geertsen
ag@vardehs.dk  

Set og sket

Se galleri her

Campus Varde