EUX

Vælger du EUX, får du en erhvervsuddannelse, hvor du afslutter nogle fag på gymnasialt niveau. EUX er for dig, de rønsker en erhvervsuddannelse og samtidig vil have muligheden for at læse videre. Uddannelsen tager fire år, og du kan komme ind på EUX allerede efter 9. klasse.

Hvis du vælger en EUX, er det sandsynligvis fordi:

  • Du ønsker adgang til kontor- eller finansområdet, hvor en EUX er krævet. Du vil arbejde i et kontormiljø med administrative opgaver inden for ét af specialerne: administration, advokat- eller lægesekretær, økonomi, revision, turisme, spedition og shipping. Eller du vil arbejde som finansassistent i den finansielle sektor f.eks. en bank.
  • Du ønsker en karriere inden for handel, butik eller event, og er parat til at skrue op for fagligheden og ser videreuddannelse som en attraktiv mulighed.

Efter 2 år på skolen opnår du et EUX 1. del bevis, som giver dig generel studiekomptence til videregående uddannelser. Efter to års efterfølgende praktiktid, hvor du er i lære i en virksomhed, slutter du både med et erhvervsuddannelsesbevis og et EUX bevis.

Set og sket

Se galleri her

Campus Varde