Interkulturel Marketing

Er du optaget af kulturforståelse og internationale forhold? Og har du lyst til at rejse til New York for at opdage og afprøve nye sider af dig selv og verden?

Vi har fokus på kulturforståelse og kommunikation på tværs af grænser, religioner, kulturer, økonomiske og politiske forhold. På studieretningen lærer du at netværke og begå dig i en mangfoldig verden. Du får et solidt kendskab til både nationale og internationale økonomiske problemstillinger, samt hvordan virksomheder kan markedsføre produkter på et internationalt plan.

Studieturen går til New York, hvor du ud over alle de kendte seværdigheder bl.a. besøger FN, Chinatown og Little Italy. På Wall Street er du tæt på amerikansk økonomi og på Times Square oplever du markedsføring, når den er bedst. Vi besøger en skole og deler erfaringer med amerikanske unge.

Du skal besøge en moské på en studietur til København, du møder til Indvandredag mennesker fra hele verden og kan deltage i årlige kulturnætter på Campus, hvor vi overnatter på skolen.

Du uddannes til at kunne vælge en fremtid uden grænser, du udvikler stor forståelse for din omverden – og inden du bliver student, har du afprøvet teorien i New York.
 

Set og sket

Se galleri her

Campus Varde