Økonomi

Vil du have et forspring til videregående uddannelser og til erhvervslivet?

Vi arbejder med styring af virksomhedernes økonomiske forhold og har fokus på disse aspekter i et nationalt og globalt perspektiv. Første år har vi kontakt med små lokale virksomheder. Andet år er der kontakt til en større lokal virksomhed, som følger klassen de næste to år.

På den måde får du indblik i, hvor og hvordan teorierne bliver anvendt i praksis i virksomhederne.

Du vil komme på flere rejser i løbet af dine 3 år på studieretningen Økonomi. På 2. år går studieturen til en større europæisk by. I foråret på 3. år besøger vi verdens største IT-messe (Cebit) i Hannover og Autostadt i Wolfsburg.

På studieretningen Økonomi får du udleveret en bærbar computer fra skolestart. Vi er en del af fremtidens undervisning. Frem for print eller bog læser og arbejder du med alle fag på din bærbare. Det er nye muligheder med lyd, billeder, video, e-bøger og i-bøger. Vi har meget fokus på IT og dens muligheder, hvor du sammen med dine klassekammerater skaber og afprøver applikationer til f.eks smartphones. Hvis du tænker smartteknologi, så vælg Økonomi. Du betaler selv en tredjedel af prisen for den bærbare, du får udleveret, – og efter endt uddannelse kan du tage din egen bærbare med dig videre.
 

Set og sket

Se galleri her

Campus Varde