Benjamin Kjældgaard

Student fra Det Blå Gymnasium Varde HHX 2020

”Det Blå Gymnasium Varde vil altid være noget specielt for mig, fordi jeg har oplevet og lært så meget gennem de tre år både om faglige ting, men også om mig selv”

Mit navn er Benjamin Kjældgaard og jeg har gået på Det Blå Gymnasium Varde. Er 20 år og er i gang med uddannelsen som revisor.

Hvad laver jeg lige nu? Jeg har været så heldig at få mit drømmejob hos revisorfirmaet BDO i Esbjerg. Det er jeg meget taknemmelig for: det er både mit drømmejob og en fed arbejdsplads med masser af gode kollegaer, som virkelig har taget godt imod mig.

Her har vi både et seriøst og sjovt arbejdsmiljø, hvor de 100% har accepteret de vanskeligheder jeg har: Jeg er ordblind, og det er noget som jeg altid har været åben omkring. Det har ikke altid været lige nemt. Det har krævet en kæmpe indsats fra min side, da jeg har været nødt til at lægge mere tid og energi i de ting man laver, fordi man ikke ”bare” lige kan lave tingene som alle andre. 

Men heldigvis har jeg haft støtten fra min familie og mine lærere, hvilket har hjulpet mig rigtig meget, og jeg er evigt taknemmelig for den hjælp, jeg har fået.

Det kræver meget tid og energi at uddanne sig som revisor. Det er en helt ny verden for mig med mange nye ting og oplevelser, som jeg skal tage stilling til.

Jeg arbejder på fuld tid ved BDO, hvor jeg sideløbende tager en HD-uddannelse, hvor jeg lærer mange nye ting.

Igennem de tre år på HHX har jeg lært nye sider af mig selv at kende, som jeg kan bruge: Jeg har lært en nye måder at tackle tingene på, og lært hvordan man strukturerer og kommer i gang med en opgave, hvilket har givet mig en klar fordel i mit nye job. 

Jeg savner at gå på Det Blå Gymnasium Varde, selvom jeg ikke havde lyst til at deltage i festerne på skolen, så var der mange som accepterede det, og jeg har fået mange gode venskaber.

Det Blå Gymnasium Varde vil altid være noget specielt for mig, fordi jeg har oplevet og lært så meget gennem de tre år både om faglige ting, men også om mig selv. 

Jeg savner også mine tidligere lærere, fordi jeg snakkede så godt med dem, og de var der altid for én, hvis der var det mindste, hvilket jeg har så meget respekt for. Takker for de tre år.

 

Overvejer du at blive elev på Det Blå Gymnasium Varde?

Bliv elev på HHX

Bliv elev på EUD+EUX

Har du spørgsmål, eller ønsker at høre mere, så kontakt vores studievejleder Anne-Marie via e-mail eller sms.

ag@vardehs.dk

24 76 20 02