Om os

Campus Varde er et spændende uddannelsesmiljø for unge og voksne, med et levende og inspirerende fællesskab for over 1200 elever og 150 ansatte.

Varde Handelsskole blev etableret i 1885, og flyttede i 1965 til Slotsgade 17, hvor skolen var beliggende frem til 2011. I august 2011 blev den nuværende beliggenhed på Campus Varde taget i brug på Frisvadvej 70.

Det er skolens generelle strategi at bevare en merkantil erhvervsskole i Vardeområdet samt sikre, at denne skole står som et kompetent og udviklende tilbud inden for ungdoms- og efteruddannelsesområdet.

Der er til skolen knyttet ca. 55 medarbejdere, heraf ca. 35 højt kvalificerede undervisere med en uddannelsesmæssig baggrund fra handelshøjskole og universitet.

CVR: 2961 1610

EAN: 5798 000 553 903

Campus Varde er et spændende uddannelsesmiljø for unge og voksne, med et levende og inspirerende fællesskab for over 1200 elever og 150 ansatte,
fordelt på en palet af uddannelsesaktører:

  • Varde Gymnasium og HF
  • Varde Handelsskole og Handelsgymnasium
  • 10iCampus
  • Ungdomsskolen Varde
  • UU-Varde
  • Varde Kommunes efteruddannelse

 

Campus Varde

Her møder elever og kursister de udfordringer, der gør dem dygtigere, og her får de et stort socialt netværk på tværs af de uddannelseslinjer, de hver især har valgt.
Campus Varde skaber nye og bredere efteruddannelsestilbud, fordi institutionerne vil samarbejde og udvikle nye tilbud, som sikrer områdets virksomheders konkurrenceevne og kommunens fremtid.

Campus Varde er et innovativt uddannelsesmiljø for voksne og unge, hvor der er skabt rammer og faciliteter til fællesskab og samarbejde.

Varde Handelsskole, 10iCampus, Ungdomsskolen og Varde Gymnasium har skabt fælles værdigrundlag og samværsregler.