Cecilie Schlüter og Maja Berwald

Studenter fra Det Blå Gymnasium Varde HHX 2020

”Den viden og forståelse, som vi har fået af det spanske sprog gennem vores tre år på Det Blå Gymnasium Varde, har været af stor værdi for os hernede”.

Vi befinder os lige nu i Málaga, hvor vi om en uge starter på vores nye arbejdsplads 5R Marketing. Her skal vi arbejde som telefonsælgere for danske blade og magasiner, så vi skal ringe rundt til forskellige danske virksomheder. Planen er som udgangspunkt, at vi skal være her i et halvt år.

På vores tredje år på Global Business linjen, var vi på studietur hernede i 14 dage. Grunden til at vi er rejst herned, er uden tvivl vores gode oplevelser fra tidligere, som gav os mere blod på tanden for det spanske.

Den viden og forståelse, som vi har fået af det spanske sprog gennem vores tre år på Det Blå Gymnasium, har været af stor værdi for os hernede. Spaniere er generelt ikke specielt gode til engelsk, hvilket betød at da vi skulle finde lejlighed, foregik alt på spansk. Hvis vi har mødt udfordringer eller haft spørgsmål omkring livet hernede, har vi haft stor glæde af hjælpen fra vores tidligere klasselærer og spansklærer, Marianne Bjerreskov, som vi altid nemt har kunne kontakte.

 

Overvejer du at blive elev på Det Blå Gymnasium Varde?

Bliv elev på HHX

Bliv elev på EUD+EUX

Har du spørgsmål, eller ønsker at høre mere, så kontakt vores studievejleder Anne-Marie via e-mail eller sms.

ag@vardehs.dk

24 76 20 02